محل تبلیغات شما

بسمالله الرحمن الرحیم

السلامعلیك یاصاحب عج

12مردادسه شنبه ساعت 23الی24

نتیجهگیری جامع جلسه هشتم گروه فاطمی نورالهدی درباره راه های بدست اوردن و تقویتاعتماد بنفس که به شرح ذیل میباشد:

 

اعتمادبه‌نفس:

خودباورییا اعتماد به نفس یکی از شرایط روانی است که شخص در آن بخاطر تجربه‌های قبلی، بهتوانایی‌ها و استعدادهای خود در موفقیت انجام کارها به‌طور موفقیت‌آمیز اعتماد وباور دارد. خصوصیت دارا بودن اعتمادِ به خویشتن، نقش حیاتی در توسعه و پیشرفت وموفقیت‌های یک فرد ایفا می‌کند. پژوهشگران دریافتند که برخلاف آنچه تصور می‌شود،اعتماد به نفس کودکان تا سن پنج سالگی به‌طور کامل شکل می‌گیرد. محققان آمریکایی می‌گویندکودکان زمانی که پنج ساله می‌شوند، از احساس اعتماد به نفسی برخوردار هستند که بهلحاظ تکامل با بزرگسالان قابل مقایسه است. تاکنون گمان می‌رفت که کودکان تا پیش ازرسیدن به سنی که به دبستان بروند، کم سن و سال هستند و نمی‌توانند احساس منفی یامثبت نسبت به خود داشته باشند.

 

رابطهٔوالدین سخت‌گیر و اعتماد به نفس اشخاص:

براساساعلام روانشناسان، روش‌های سخت‌گیرانه والدین منجر به کاهش اعتماد به نفس درفرزندانشان می‌شود چرا که این امر باعث عدم قدرت تصمیم‌گیری فرد و در شرایطگوناگون او را به چالش می‌کشد. اعتماد به نفس عامل اکتسابی است که از بدو تولد پایه‌هایآن در ذهن هر یک از انسانها گذاشته و با مرور زمان این امر گسترده‌تر و عمیق‌تر می‌شود.متأسفانه در بسیاری از خانواده‌های سنتی چون مهمترین مسئله برای والدین حرف‌شنوی وتسلیم بله بودن فرزندان می‌باشد، اغلب با ایجاد محدودیتهای غیرضروری و مشکل آفرین،مانع رشد اعتماد به نفس در کودکانشان شده که همین امر در بزرگسالی باعث عدمخودباوری و اتکای به نفس در ایشان می‌شود.

 

مربع اعتماد به نفس:

باور.

رفتار.

احساس.

عشق.

 

نکته:

اگرچهنقطه شروع اعتماد به نفس باورهای مثبت و پیش برنده است، هر یک از این سه، چوناضلاع یک مثلث بر دو ضلع دیگر اثر می‌گذارد. در واقع هر باور و طرز تفکر مثبت،رفتار مثبتی به دنبال می‌آوردو بروز این رفتار، احساس مثبت خاصی در شخص ایجاد می‌کند.این احساس مثبت آن باور اولیه را تقویت میکندو باورهای استوار، رفتارهای استوارترو گسترده‌تری به دنبال دارند؛ که به نوبهٔ خود سبب به وجود آمدن احساسی خوب و عالی‌اند.

 

تکنیک‌هایساده برای افزایش اعتماد به نفس:

با اعتماد رفتار کنید:

سرتانرا بالا نگه دارید، قوز نکنید و صاف بنشینید، کمی شانه‌هایتان را عقب ببرید تاکمرتان صاف باشد و مستقیم به مخاطبتان نگاه کنید.

 

 لباس مناسب بپوشید:

 زمانی که ظاهر مناسبی دارید احساس بهتری نیزخواهید داشت. اگر لباس و وسایلی انتخاب کنید که مناسب شما باشند، مطابق با شغل وسبک زندگی‌تان باشند و باعث شوند احساس خوبی داشته باشد، ناخودآگاه اعتماد به‌نفس‌تانافزایش می‌یابد.

 

 با قاطعیت صحبت کنید:

 سخنرانان بزرگ با اطمینان و قاطعیت و با لحنیثابت و ریتمیک حرف می‌زنند

مثبت‌اندیشباشید: انرژی مثبت منجر به شکل‌گیری نتایج مثبت می‌شود، پس نیمهٔ پر لیوان را ببینیدو ذهن‌تان را بر فعل توانستن متمرکز کنید.

 

فعالیت کنید:

 بی‌تحرکی و انجام ندادن هیچ کاری، ترس و شک راافزایش می‌دهد و در مقابل فعالیت اعتماد و شجاعت را بیش‌تر می‌کند.

 

آماده باشید:

 آمادگی مانع عملکرد ضعیف می‌شود؛ آمادگی بیش‌ترباعث می‌شود نسبت به قابلیت‌ها و توانایی‌های خود اعتماد و اطمینان بیش‌تری داشتهباشید  خودتان را دوست داشته باشید و تصویریکه از خود دارید را بهبود دهید. اگر قصد دارید در جمعی حاضر شوید یا فعالیت جدیدیرا انجام دهید اما از انجام آن هراس دارید، می‌توانید از تکنیک‌های ان ال پی نیزاستفاده کنید. تصویری که از خود دارید را ویرایش کنید بدین صورت که به یک رفتار درگذشته فکر کنید که به‌خوبی در آن مهارت داشتید. سپس این تصویر و حس خوب را بهاکنون بیاورید.

 و جایگزین تصویر فعلی کنید:

 خواهید دید ترس و اضطراب شما کاهش یافته وعملکرد بهتری خواهید داشت.

 

برچسبنزدن:

 برای مثال از کلماتی نظیر خِپِل، خرس گنده و…استفاده نکنیم و به جای این کلمات از من به تو افتخار می‌کنم»، تو می‌توانی» و…استفاده کنیم. ارتباط با افراد دارای اعتماد به نفس بالا: زمانی که به اشخاصخودپندار و با اعتماد به نفس بالا ارتباط برقرار کنید، از او الگو گرفته و خوداعتماد به نفس بالایی خواهید داشت.

 

ورزشکنید:

 ورزش کردن و داشتن تناسب اندام سبب اعتماد بهنفس بالایی خواهد شد.

 

چندهدف را برای خود تعیین و مراحل دستیابی به آنها را نیز مشخص کنید:

 یادتان باشد که این اهداف نباید حتماً اهدافیبزرگ باشند. همیشه این ضرب‌المثل را در ذهن خود داشته باشید که: سنگ بزرگ، نشانهنزدن است». این اهداف می‌توانند چیزهایی کوچک مانند پخت کیک یا برنامه‌ریزی برایگذارندن یک شب با دوستان باشند. فقط کافیست تعدادی از آنها را انجام دهید تا بتوانیدموارد انجام داده شده را در لیست برنامه‌های خود تیک بزنید. تیک زدن این لیست باعثافزایش اعتماد به نفس شما با توجه به توانایی‌های‌تان شده و به شما در انجام کارهای‌تانکمک می‌کند.

 

اعتمادبه نفس در کودکان:

پرورشاعتماد به نفس در کودکان مهم‌ترین عامل برای مقابله با چالش‌هایی است که دربزرگسالی با آن رو به رو می‌شوند. اعتماد به نفس یک فرد عمدتاً در دوران کودکی شکلمی‌گیرد. کودکان با اعتماد به نفس معمولاً در بزرگسالی بیشتر از زندگی خود لذت می‌برندو کمتر با افسردگی مواجه می‌شوند. کمبود اعتماد به نفس کودک باعث می‌شود بعدا دردوران نوجوانی توانایی ارتباط با همسالان خود را نداشته باشد و یک شخص گوشه‌گیر ومنزوی شود.

 

نشانه‌هایکمبود اعتماد به نفس کودک:

کودکخود را ناتوان و حقیر می‌بیند.

عدمتوانایی در تصمیم‌گیری‌های ساده.

ترسکودک از انجام کارهای جدید.

دوستدارد شبیه افراد دیگری باشد.

کودکبه آینده امیدوار نیست.

بهکودکان کم سن تر از خودش زورگویی می‌کند.

درمدرسه یا در کلاس کم صحبت می‌کند.

دررویارویی با شرایط جدید دچار استرس می‌شود.

نیاززیادی به توجه و تشویق بروز می‌دهد.

بهسختی احساساتش را بیان می‌کند.

افسردگی چیست انواع علایم و رفع ان

چگونه میتوان از کالای ایرانی حمایت کرد

از نقد معصومین تا نقد معسعولین

یک ,انجام ,کودکان ,می‌کند ,مثبت ,می‌شود ,به نفس ,اعتماد به ,که به ,نفس در ,است که

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

موشن کنترل - سیستم های کنترل حرکت - پارس اتوماسیون حیدرامیرپور-هنر - زندگی tintsusabka postnagaho gelteocole اس اسی ها ::: گام در راه خاکی ::: slowemnelo پرورش وفروش قرقاول اسماعیل وامیر علی پرورش و فروش قرقاول آمریکایی وسیلور، ( بالغ،جوجه،تخم نطفه دار،آماده طبخ ) جولانگاه عشق